Bouw- en sloopafval

 

Bouw- en sloop afval op Ameland en Schiermonnikoog

Onder bouw- en sloopafval wordt naast het gebruikelijke bouw- en sloopafval ook het afvoeren van overtollig huisraad, snoeiafval, riet ed. verstaan. Ridder & de Vries beschikt over een groot aantal verschillende puin en afvalbakken om al uw afvalstromen te verzorgen. Deze variëren van 2m³ tot 40m³ containerbakken. Ook hebben we big-Bags om kleinere hoeveelheden afval voor u af te voeren. 

Voor bedrijven en particulieren hebben we nu ook Big-Bags voor afval. Deze Big-Bags zijn 1x1x1 meter en ideaal voor een kleine verbouwing of het opruimen van een zolder of schuur. Voor meer informatie of tarieven kunt u bellen met onze vestiging op Ameland of Schiermonnikoog.

 RDV Transport Specialist in afvaltransporten van en naar Ameland en Schiermonnikoog

Ridder & de Vries is opgericht in 1850 en heeft een uitgebreid netwerk op Ameland en Schiermonnikoog. Ridder & de Vries heeft beschikking over een groot aantal verschillende types afvalcontainers waardoor we in staat zijn om alle soorten van afval voor u te vervoeren van en naar Ameland en Schiermonnikoog. Wij verzorgen o.a. het afvaltransport van Ameland en Schiermonnikoog voor de gemeente. Voor afvaltransporten van en naar Ameland en Schiermonnikoog bent u bij Ridder & de Vries aan het juiste adres.

 


97540 bezoekers (235361 hits) sinds 10-2-2022
Powered by webXpress